Om oss

Proffe Produkter innen renhold, vedlikehold og hygiene!

PP Vestland er en importør og forhandler av mange gode og kjente merkevarer til renholds og vedlikeholds bransjene, private og offentlige bedrifter, samt helseforetak. Som en lokal aktør har vi fokus på kompetanse, service, kvalitet og tilgjengelighet.

PP Vestland – eller Proffe Produkter som de 2 P’ene står for, er en lokalt forankret engros butikk i Bergen med gode produkter og maskiner innen renhold, hygiene og vedlikehold. For oss, er drivkraften å kunne bidra til en mer fremtidsrettet bransje!

PP Vestland har hjulpet kunder i over 20 år i Bergen, under navnet Premiere Produkter. I 2019 overtok Care Companies eierskapet for avdelingen og har siden 2020 drevet helt på egne ben.

Vi som jobber i, og dermed er PP Vestland, kommer alle fra renholdsbransjen, vi vet hvor slaget står for de mange renholderne som gjør en fantastisk innsats i det ganske land. Vi vet at behovet for godt og riktig utstyr, minimal belastning og god faglig kompetanse er det viktigste i renholdsverden.

PP Vestland kan sammenlignes med spesialbutikker som slakter og fiskebutikker. Kjøtt og fisk kan du kjøpe overalt -men kunnskapen, kvaliteten og de gode rådene får du kun der.

Sånn er det hos oss. Vi er eksperter på renholds utstyr og maskiner og især automatiserte løsninger!

Vi har derfor i tillegg til denne nettbutikken, en stor og flott lagerbutikk i Kanalveien 60. Her vil vi yte deg den beste service med god faglig kompetanse! Vi er åpen man-fre kl 07-16

En kan her handle det man trenger, eller en kan bestille via nettbutikken og enten få varene levert, eller hente selv i butikken.

Har du spørsmål er vi alltid tilgjengelig.

Vi ser frem til å få deg som kunde! Kom innom da vel!