Rengjøringsvogner

Staff Rengjøringsvogner

Vi forhandler nå Staff Rengjøringsvogner. Ta en titt på utvalget under.

For forespørsler ikke nøl med å kontakte oss, enten via kontaktskjema, på e-post post@nullppvestland.no eller på tlf 91 92 77 70.

Staff Limo Liten

Liten men likevel stor vogn for alle de oppgaver du trenger å utføre på et lite oppdrag. Leveres med 2 bøtter, 1 bøtte for mopper, 2 søpplesekker for kildesortering, 1 stor og 1 liten skuff for oppbevaring av utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Limo Budget

En økomisk gunstig vogn for de fleste renholdsoppdrag. Solid utførelse med 4 bøtter for oppbevaring av kluter, utstyr eller rengjøringsløsninger. Utvendig sekk med glidelås for søppelsekker. En hylle med plass for papir, mopper og annet utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Limousine

Vår toppmodell når man ønsker det beste. Lettkjørt med store hjul som tar seg lett over terskler. En lukket vogn som tar seg pent ut på oppdrag. Leveres med 4 bøtter for oppbevaring av kluter, utstyr eller rengjøringsløsninger. Utvendig sekk med glidelås for opptil flere søppelsekker gir muliget for kildesortering. 2 store skuffer med lokk med plass for papir, mopper og annet utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.

Staff Limousine Logistikk

For oppdrag hvor man trenger å ha med seg større mengder med papir og såpe. Vår Staff Limousin kobles sammen med Staff Varehenger og du får en lang vogn som fortsatt er lett å bruke. Når man kommer til sanitære områder kan varehengeren kobles fra og brukes som en selvstendig enhet for å fylle på papir, såpe og desinfeksjon. Trenger man å hente mere papir ol. settes hovedenheten igjen. Det gir den beste logistikk løsningen for transport av utstyr.

Staff Varehenger

En hendig varehenger som også kan brukes til rengjøring. Det er god plass til papir og såpe i hengeren. Dørene kan fås med lås om det er ønskelig. Kan kobles sammen med våre Limousin vogner på en enkel måte.

Staff Limousin Låsbar Nettbrett

Vår andre toppmodell med låsbar lokk over utstyr / bøtter med egen plass for nettbrett. Lettkjørt med store hjul som tar seg lett over terskler. En lukket vogn som tar seg pent ut på oppdrag. Leveres med 4 bøtter for oppbevaring av kluter, utstyr eller rengjøringsløsninger. Utvendig sekk med glidelås for opptil flere søppelsekker gir muliget for kildesortering. 1 liten og 2 store skuffer med lokk med plass for papir, mopper og annet utstyr. Feste for moppeskaft og hengere for annet utstyr.