Klikk her for oversikt over Soap2o produkter

Vi introduserer SOAP2O - En Smartere måte å bruke såpe på!

Har du noen gang tenkt på hvor mye vann som blir transportert sammen med din vanlige flytende såpe? Det er på tide å tenke grønt og spare både miljøet og lommeboken din med SOAP2O! Vår revolusjonerende høykonsentrerte såpe gir deg en smartere måte å bruke såpe på.

 

Fordelene er klare:

 

Ingen Transport av Vann: Med SOAP2O trenger du ikke å bekymre deg for å transportere store mengder vann. Du tilsetter bare vann på bruksstedet, og dette gir flere miljøfordeler samtidig som du sparer på fraktkostnader.

Emballasje og Plast: Vi bryr oss om miljøet. Våre såpe ampuller er pakket i bionedbrytbar film som løser seg opp i vann, og de leveres i 100% resirkulerbare pappesker. Vi bruker ingen engangsplast i vår emballasje. Ved å blande den konsentrerte såpen i vann i gjenbrukbare dispensere eller blandingskanner, sparer du også store mengder emballasje.

Besparelser: Med SOAP2O oppnår du betydelige besparelser

  • Redusert vekt: Opptil 99%
  • Redusert behov for oppbevaringsplass: Opptil 92%
  • Reduserte transportkostnader: Opptil 90%
  • Redusert emballasje: Opptil 70%

Ikke bare hjelper du miljøet ved å redusere CO2-utslippene fra transport og plastavfall, men du sparer også penger på lange sikt. SOAP2O er ikke bare en smartere måte å bruke såpe på, det er også en enklere og mer bærekraftig måte å leve på.

Velg SOAP2O i dag og bli med på reisen mot en mer bærekraftig fremtid - for miljøet og for din lommebok! Sammen kan vi gjøre en forskjell.

 

Hvordan bruke Soap2o
Hvordan bruke Soap2o
SOAP2O SATT I PERSPEKTIV
Klikk her for oversikt over Soap2o produkter